Bel: 085-2083452!
Vogelbenodigdheden
Houd uw huisvogel in optimale gezondheid en kies ervoor om uw vogelspullen in te slaan bij Welkoop Huissen. Alles van vogelvoeding tot vogelkooien.

Diverse vogelbenodigdheden bij Welkoop Huissen

Behalve aandacht hebben vogels nog veel meer nodig. Welkoop Huissen heeft alles in huis wanneer het om vogelbenodigdheden gaat. Bij ons in Huissen vindt u uiteenlopende vogelspullen die uw vogelvriend nodig heeft en verdient. De juiste verzorging om uw vogel continu in goede gezondheid te houden!

Voor iedere huisvogel

Van parkiet en kanarie tot papegaai en tropische vogel: voor bijna elk vogelsoort hebben wij wel producten in het assortiment. Denk onder meer aan vogelvoer, vogelkooien, vogelverzorging en andere vogelaccessoires om gezond te blijven. Iedere vogel heeft behoefte aan ander soort voeding. Daarom is het van uiterst belang u goed te laten adviseren. Onze specialisten staan al voor u klaar om u te voorzien van deskundig en passend advies. Daarbij verkopen we diverse snacks als extra beloning of traktatie. Verder is het belangrijk om de juiste broedkastjes en nestjes aan te schaffen indien uw vogel een beschermd en warm plekje nodig heeft om te broeden. Met speelgoed zorgt u er overigens voor dat het diertje zich niet gaat vervelen en zijn eigen veren gaat plukken.

Uiteenlopende producten

Vogelkooien en volières vindt u bij ons in allerlei soorten en maten. Hoe ruimer het verblijf dat u kiest is, hoe meer vliegruimte uw beestje heeft. Het is van groot belang een kooi te kiezen waarin uw vogel niet vast kan komen te zitten. Voor advies hierover kunt u tevens bij ons terecht. Kom ook langs voor het kopen van bodembedekking, verzorgingsproducten en gezondheidsproducten. Alle vogelartikelen zijn afkomstig van gerenommeerde merken zoals Cede, Teurlings, Orlux, Versele-Lage, Deli Nature, Beyers, NutriBird en Aves én zijn bedoeld om uw vogel een gezond en leuk leven te geven.

Neem contact op met Welkoop Huissen nabij Arnhem wanneer u meer informatie wilt over de vogelbenodigdheden. Dit doet u door te bellen naar 085-2083452 of door het contactformulier in te vullen. Tijdens openingstijden bent u evengoed van harte welkom in onze dierenspeciaalzaak in Huissen.