Bel: 085-2083452!
Tuincentrum
Breng een bezoekje aan tuincentrum Welkoop Huissen en vind hier alle benodigdheden en accessoires voor in uw tuin. Van tuinverzorging tot gereedschap!

Tuincentrum met alles voor uw tuin

Bent u op zoek naar tuinaccessoires? Welkoop Huissen is úw tuincentrum in Huissen waar u voor vele benodigdheden en toebehoren terecht kunt. Wij hebben alles in huis om u van uw tuin te laten genieten. Met onze hoogwaardige producten zorgt u voor extra kwaliteit, comfort en degelijkheid!

Enorm assortiment aan tuinartikelen

Een tuin is een plek waar u zich prettig voelt, waar u vrij bent en waar u geniet van rust, zon en omgeving. Wel is het zo dat u deze zaken eerder bereikt wanneer u kiest voor de juiste aankleding en verzorging van uw stuk grond. Vandaar dat wij voor u klaarstaan met een uitgebreid assortiment aan tuinbenodigdheden. Dit assortiment loopt sterk uiteen. Of het nu om tuinmeubelen kopen, tuingereedschap kopen of tuindecoratie kopen gaat: in onze tuinwinkel kan het allemaal! Denk aan tuinmeubelen als blokhutten, zitjes, schuttingen en tafels. Daarnaast hebben we gereedschappen zoals handtuingereedschap, snoeigereedschap, motortuingereedschap (kettingzagen, trimmers, motormaaiers, hangscharen en robotmaaiers) en hogedrukreinigers. Uiteraard zijn pootgoed, zaaigoed, bestrijdingsmiddelen (ongediertebestrijding en plantbestrijding) en meststoffen eveneens van belang.

Optimaal genieten

Door tuinartikelen te kopen bij ons tuincentrum nabij Arnhem zorgt u voor kleurrijke beplanting, comfortabel tuinmeubilair en een mooi terras. Kleed uw gaarde aan met een vuurkorf, verwarmer, barbecue, partytent of parasol. Wij maken het u met onze producten bovendien een stuk makkelijker om te werken in de tuin en uw droomtuin te realiseren. Komt u er niet helemaal uit? Dan staan we voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies. Ons doel is te allen tijde om u optimaal te laten genieten van uw tuin!

Neem contact op met Welkoop Huissen indien u meer informatie wenst. U bereikt ons door te bellen naar 085-2083452 of door het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kunt u ook gewoon bij ons in Huissen langskomen. We helpen u graag verder!