Bel: 085-2083452!
Hengelsport
Kom naar Welkoop Huissen om uw vissportartikelen te kopen en wees verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 200m2 aan visspullen!

Welkoop Huissen: alles voor de hengelsport

Bij Welkoop Huissen zijn zowel sportvissers als hobbyisten aan het juiste adres wanneer het om hengelsport in Huissen gaat. Wij bieden een enorm assortiment aan hengels, molens, lijnen en andere toebehoren. Onze specialisten zijn zelf ook helemaal thuis in de vissport en voorzien u met genoegen van deskundig advies.

Van wedstrijdvisser tot recreant

Bij ons kunt u veel meer dan visspullen kopen alleen. Zo verkopen we in onze Welkoop-hengelspeciaalzaak behalve hengels, molens en lijnen tevens aas, dobbers, visnetten, hengelrekken, visstoeltjes, koelboxen, tuigjes en nog vele andere producten. Met meer dan 200 m² aan hengelsportartikelen weet u eigenlijk wel zeker dat u bij ons slaagt. Dat is ook precies waarom mensen vanuit omliggende plaatsen zoals Arnhem en zelfs nog van ver daarbuiten bij ons langskomen. Daarbij maakt het niet uit of u een wedstrijdvisser, witvisser, karpervisser, snoekvisser, roofvisser, forelvisser of recreant bent. We bieden diverse visspullen van topmerken als Shimano, Fox, Matrix, Preston, Korda, Spro, Gamakatsu, Berlok, Zammataro en Strategy. Stuk voor stuk fabrikanten die bekend staan vanwege hun veelzijdigheid en uitstekende kwaliteit.

Kennis van zaken

Het aanbod voor de hengelsport is de afgelopen jaren steeds verder uitgebreid. Inmiddels kunnen we onze shop-in-shop daarom met recht een hengelspeciaalzaak noemen. In principe kunt u alles bij ons verkrijgen. Hebben we het betreffende artikel niet in huis? Dan zullen we dit direct voor u bestellen. Eventueel kunt u ons de visspullen in regio Huissen gratis bij u laten bezorgen. Uiteraard hebben wij kennis van zaken en verlenen we voortdurend een goede service.

Kom voor uw hengelsport naar Welkoop en breng een bezoekje aan onze winkel in Huissen. Voor eventuele vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met Welkoop Huissen. Bel naar 085-2083452 of laat een reactie achter via het contactformulier. Met onze uitgebreide knowhow weten we u te allen tijde van passend advies te voorzien.